Tilbygning

​Tilbygning og ombygning af hus eller parcelhus

Hos Staby Murerforretning i Ulfborg nær Ringkøbing, Holstebro og Herning laver vi gerne enhver form for tilbygning eller ombygning af hus eller parcelhus. En ombygning og tilbygning af parcelhus eller hus kan været alt fra en garage til en vinkel med ekstra værelser og toiletter.

Løs pladsproblemet med en ombygning eller tilbygning

​Tilbygninger kan være en løsning frem for at flytte. Måske ønsker I ikke at flytte, men der er ikke længere plads nok, eller måske har I fundet drømmehuset, men det er ikke stort nok. I så fald kan en ombygning af parcelhus eller hus være løsningen. En billig tilbygning kan løse problemet med manglende værelser til børnene, eller tilbygningen kan gøre stuen større.

Vi samarbejder kun med andre faggrupper såsom elektrikere, malere, VVS’ere og tømrere, som vi kan stå inde for.

Vi varetager med andre ord hele entreprisen ved tilbygninger og ombygninger.

Vi har mange års erfaring med små og store opgaver, og vores løsningsorienterede tilgang sikrer, at vi lever op til jeres krav og forventninger til en tilbygning. Det giver samtidig huset en merværdi. Vi er som en ekstra sikkerhed medlem af Byg Garanti. Og vi udfører et afsluttende kontrolbesøg, før vi afleverer den færdige opgave til jer.

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

​Hvad koster en tilbygning? Priser på tilbygning afhænger naturligvis af, om der er tale om en garage eller en hel beboelsesfløj med gulvvarme og badeværelser. Du kan ringe på tlf.: (+45) 23 46 90 82 eller skrive til os på stabymurer@live.dk, for at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt vores murerfirma og få et godt tilbud på murerarbejde i dag

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med murerarbejde, så kontakt vores murerfirma i dag. Vi står altid klar med hjælp, rådgivning og gode tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 23 46 90 82 for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail stabymurer@live.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag