Renovering

Renovering af bygning

En af Staby Murerforretnings kerneområder er renovering. Vi tager udgangspunkt i den eksisterende bygning og er, som vi siger “rigtig gode til at få noget godt ud af noget gammelt”.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og lad os kigge på jeres ønsker og ideer. Vi kommer naturligvis også gerne med forslag til ombygning og renovering.

Hør mere om hvad vi kan hjælpe med

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med ombygning eller renovering, så kontakt os endelig i dag. Vi står altid klar med kompetent hjælp og rådgivning.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 23 46 90 82 for at aftale en uforpligtende besigtigelse. Eller du kan skrive til os på stabymurer@live.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt vores murerfirma og få et godt tilbud på murerarbejde i dag

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med murerarbejde, så kontakt vores murerfirma i dag. Vi står altid klar med hjælp, rådgivning og gode tilbud. Du kan ringe til os på telefon (+45) 23 46 90 82 for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at skrive til os på e-mail stabymurer@live.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag